Familieeventyr jorden rundt: Indonesia!

Jorden rundt: Indonesia: Bali (Kuta, Ubud, Sanur), Gili Trawangan, Lombok. 08.01.2014

Etter rundtur i Borneo og Brunei er det nå Indonesia, og først Bali som står for tur! Vi gleder oss til strandliv og bading!

Bali: Kuta:

Vi har booka et hotellrom midt i Kuta for de første par dagene. Kuta viser seg fort å være litt for masete for vår del. De første dagene går med til å vandre de trange gatene, shoppe litt i markedsbodene og bading. Vi møter også StreamTrail Bali som tar oss med på en fin biltur rundt omkring på denne flotte øya.!

Bali: Ubud:

Etter noen dager i Kuta drar vi videre til fantastiske Ubud, som ligger midt i Bali. Rundt byen ligger nydelige rismarker også rett utenfor hotellet vårt har vi en av disse irrgrønne markene. Vi storkoser oss hver dag med fantastisk mat, hyggelige butikker og cafeer og selfølgelig tar vi en runde i Monkey Forest også, en «skog» full av artige apekatter som løper rundt omkring og henger i trærne. Kjempeartig og litt skummelt syns Samoa;)

(Sanur: Etter Lombok reiser vi tilbake til Bali og tilbringer resten av oppholdet i hærlige Sanur. Her er det rolig vann, fin strand og generelt ganske stille og rolig. Vi koser oss med bading og avlapping pluss et par dagsturer til Ubud og Kuta).

Se vårt bildegalleri fra Bali: Kuta, Ubud, Sanur & litt rundreise i Bali (Indonesia) her..

Gilli Trawangan:

Etter noen flotte dager i Ubud setter vi kursen mot Lombok og
Gili Trawangan. Etter en slitsom reisedag inkludert fullstappa, trang og niivarm Toyota Hiace og 2 forferdelige båtturer der vi faktisk var sikker på at siste båten skulle synke, kom vi endelig fram til Gili Trawangan og vår kakkerlakkinfiserte bungalow. Fikk heldigvis bytta bungalow etter første natta, puhe! On the up side; her har vi et privat lite basseng utenfor bungalowen!!
Gili Trawangan er en hyggelig liten øy utenfor Lombok. Ingen biler/motorsykler, men hest og kjerre og sykler! Masse cafeer, restauranter og hoteller. Desverre for oss så regna det hver eneste dag! Og ikke bare litt, det bøtta ned!! Men vi fikk da både kosa oss med en del bading og tur rundt øya.

Se vårt bildegalleri fra Gili Trawangan (Indonesia) her..

Lombok:

Etter en uke i Gilli Trawangan dro vi tilbake til Lombok og ned til sørsiden som ble vårt neste stopp. Skikkelig trist sted, men vi unna oss litt luksus og tok noen dager på Novotel:)
Tilbake til Bali nekter Marianne å ta båten, så da blir det fly! Tilbake i Bali tilbringer vi resten av oppholdet i hærlige Sanur. Her er det rolig vann, fin strand og generelt ganske stille og rolig. Vi koser oss med bading og avlapping pluss et par dagsturer til Ubud og Kuta.
En måned har gått utrolig fort, men vi har kosa oss maks, og ser nå fram til roadtrip i Australia!!

Se vårt bildegalleri fra Lombok (Indonesia) her..

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Legg inn en kommentar