Familieeventyr jorden rundt: Jobbstopp i Hong Kong!

Jorden rundt: Hong Kong: Hong Kong island. 13.12.2013

Da ble det en jobb-stopp i Hong Kong midt i familiereisa vår. Reise og dykker-messen viser seg og være midt i blinken for det nye prosjektet innen ReiseMood.no! Her møter jeg nye potensielle produsenter også besøker jeg StreamTrail avd. Hong Kong. Mellom slaga er det artig og være ‘flue på veggen’ midt i Hong Kongs ekstreme juleshopping!! Utrulige juledekorasjoner i mange pastellfarger og niistressede folk vrimler rundt meg overalt. Jeg stikker innom Computer City og myser rundt blant alle mulige duppedingser, og her finner jeg også noen «julegaver» til meg selv, johho

Tiden flyr og det er på tide å reise videre, og endelig møte Marianne og Samoa igjen i Kuala Lumpur. Turen går videre fra der til BORNEO!!

Se vårt bildegalleri fra Hong Kong her..

Lagre

Lagre

Legg inn en kommentar