Familieeventyr jorden rundt: Stillehavspærlen Tahiti

Jorden rundt: Tahiti – Mai-Juni 2014

Tahiti: Papeete. // Moorea: Haapiti – Rundt øya. // Bora Bora: Matira beach – Rundt øya – Polynesisk tattoo.

Endelig tilbake til Tahiti!! Vår paradisfavoritt over alle paradisfavoritter er Tahiti, og gleden stor når vi endelig lander i Papeete på Fa`aa international airport! Her blir vi ønsket velkommen med polynesisk dans, også står Cathrine, venninne fra Norge og venter på oss! For en fantastisk ankomst og et gledelig gjensyn!

Se vårt bildegalleri fra Papetee her..

Tahiti: Papeete:

Vi tilbringer 1 dag i Papeete før vi tar ferga over til nydelig Moorea.

Se vårt bildegalleri fra Papeete her..

Moorea: Haapiti:

I Moorea har vi leid oss et helt hus for 2 ukers megakos! Huset ligger i Haapiti, like ved Hotel Tipaniers hvor vi bodde sist gang.

Her er det nydelig sandstrand med fantastiske solnedganger, kort vei til flere restauranter og butikker hvor vi kan handle mat og drikke.

Huset har vi leid av en koslig fransk dame, og her har vi 2 soverom, kjøkken, bad, stue og en kjempestor terasse med grill og flere sittegrupper. Helt fantastisk.

Se vårt bildegalleri fra Moorea her..

Dagene går med til bading og snorkling. Vi leier kajakker og padler ut for å se og snorkle med black tip haier og store stingrays. Børre og Samoa er helt i hundre, mens mamsen er litt mere skeptisk.

Se vårt bildegalleri fra Moorea her..

Vi griller og koser oss med god mat og drikke på kveldene, og fortsetter med badind og snorkling på dagene.

Se vårt bildegalleri fra Moorea her..

Moorea: rundt øya:

Etter noen dager kommer også Anne fra Norge.
Vi leier oss bil og kjører rundt øya. Stopper flere plasser, noen ganger kun for å nyte utsikten, og noen ganger for å kjøpe oss saronger og selvfølgelig minneverdige svarte stillehavsperler!

Se vårt bildegalleri fra Moorea her..

Etter 2 deilige uker på Moorea flyr vi til Bora Bora!

Bora Bora: Matira beach:

Bora Bora, nok et paradis! Et dyrt paradis!!

Vi bor på et nydelig hotell like ved fantastiske Matira beach! Hotel Maitai Polynesia. Vi får en fantastisk polynesisk velkomst, med blomsterkranser og fargerike drinker.

Se vårt bildegalleri fra Bora Bora her..

Igjen blir det bading, snorkling, kos og nydelig mat!

Se vårt bildegalleri fra Bora Bora her..

Bora Bora: rundt øya:

Også her leier vi oss bil for å utforske øya, og stopper mange fantastiske steder. Vi drar også på shopping i den lille hoved-«byen».

Se vårt bildegalleri fra Bora Bora her..

Bora Bora: Tattovering:

Børre, Marianne og Anne får seg sin evigvarende souvernir fra den legendariske polynesiske tatovøren Marama. Fantastisk frihåndstattovering fra denne dyktige tatovøren.

Se vårt bildegalleri fra Bora Bora her..

 

Å få oppleve Bora Bora som så mange bare drømmer om er stort, og vi er kjempeglade for at vi endelig fikk oppleve denne fantastiske øya, men våre aller største favoritt vil nok for alltid være Moorea.

Etter noen hærlige uker i dette paradiset setter vi oss på flyet til Los Angeles hvor Anne og Cathrine flyr videre hjem til Norge, og vi flyr videre til Florida.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Legg inn en kommentar