Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Velkommen til vår nettbutikk!

Vi i ReiseMood.no ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, og vi har høy fokus på kundeservice. Under står våre leveringsbetingelser for privatkunder, som vi anbefaler deg å lese før du bestiller.

Priser og levering

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer mva 25 % dersom ikke annet er angitt. Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser på nettsiden og reserverer oss mot feilaktig prissettig.

Forsendelse

Minimumsbeløpet på en ordre er på 200kr.

Ordren din vil bli pakket og sendt i løpet av 1-3 dager. Om det tar lengre tid vil vi ta kontakt med deg. Vi sender alle våre varer med Bring/Posten Norge.

Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Dersom vi må sende pakken igjen p.g.a ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, må kjøper betale denne kostnaden. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som brev eller postpakke.

Kundens plikter

Den som er registrert som kunde hos selger, er ansvarlig for betaling av de ytelser selger eller selgers samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Det er kundens oppgave å sørge for at riktig leveringsadresse blir opplyst.

Reklamasjon

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Alle vanntette produkter må testes ut uten innhold før bruk. Er det fabrikasjonsskade/feil på varen, må dette opplyses snarest til oss på epost. Du vil da få erstattet varen. Skulle vi være tomme på lager for aktuell vare får du pengene tilbake.

Angrefrist

Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen. Gi oss beskjed på epost om at du ønsker å benytte deg av angreretten, du trenger ikke å oppgi grunn. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand, sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg sammen med varen(e) dine, eller på epost, og legg denne ved i returpakken. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Salgsvarer byttes ikke.

Betaling:

All betaling skjer via Vipps. Last ned Vipps app og betal til Vipps nr.73455 (Konto: Safari Bodyart Studio AS). NB! Merk betaling med ordre nr! Din ordre sendes når betaling er utført. Betalingsfrist er 3 dager etter ordedato.

Legg inn en kommentar