Mauritius..et paradis!!

Mauritius: Mahebourg, Port Louis, Grand Baie, Flic en Flac. 27.03.2008

1/2 innlegg: (Skrevet i Flic en Flac 11.04.08).
Nå har vi da vært her på Mauritius i ca 2 uker,å ja om noe kan kalles paradis er dette nettopp det!!!
Ankom sent på kvelden ca2 uker siden fra Johannesburg(SørAfrika) å fant fort en billig & flott overnattingsplass i en rolig,liten type fiskerlandsby sør på øya, Mahebourg.
Var der i 2 netter å vandret rundt overalt før ferden gikk videre til hovedstaden,Port Louis.Titta litt rundt der,å må si dette er virkelig en moderne & fin storby med kokospalmer & skyskrapere om hverandre..,arti!!+kjøpte flybillett til Seychellene & stappa i oss hærlig pizza fra Pizza Hut.
Videre gikk turen til den endelige destinasjonen: Grand Baie.
For en plass!!!.sjelden føler «wow» av tropisk paradis,men dette er virkelig det!! Fikk faktisk lyst til å flytte hit å åpne butikk,derfor har vi sjekket litt rundt,vært på 2 butikklokalevisninger & møte på ‘Board of investment’ å fixet søknadspapirer mm..Vi får se hva det blir til,men har ordnet god kontakt med meglere osv,så om vi plutselig er tilbake i Mauritius før høysesongen i senhøst,er vi faktisk i gang!!hi hi..,arti liv!!
Grand Baie består av masse 5-stjernes hoteller,topnotch kjedebutikker,masse restauranter & et enormt svært supermarked,alt dette 5 meter fra den mest perfekte hvite stranden med turkis & klar sjø,og seff masse kokospalmer som på en måte topper det hele..Vi fixet billig leilighet midt i sentrum,10 meter fra stranden for kun 120kr natta..,slå den!!
Brukte Grand Baie som base den første 1,5 uken da det meste som er verdt å se er i nærheten.Dagene gikk for det meste til soling,bading & sightseeing..Leide også moped en dag å fikk med oss en hel del denne dagen også.Børre feiret 35 den 6,så da ble det også et lite party+en velfortjent biff.
Den 8 var det på tide å flytte på seg,så da gikk turen over øya,via Port Louis(igjen) til en rolig,men koselig plass,Flic en Flac(arti navn).Fant igjen en billig leilighet ved stranden,men denne gangen med kickassbig terasse,digg!! sitter derfor ute på terassen hver dag å spiser hjemmemekka middag.også digg!!Dagene går vel for det samme her til soling,bading & sightseeing.
På mandag drar vi da videre til Seychellene for nye opplevelser,alltid arti med nytt land.
Som dere sikkert skjønner har vi det supert.

2/2 innlegg:
Mauritius (skrevet på sjukehuset i Port Louis 20.04.08)

Ja, da får plutselig reisa vår en liten pause for Marianne sin del… og litt ny vri for Børre sin del… (han drar til Dubai for videre opplevelser neste helg.).

Er nå på sykehus her på tiende dagen, og har forhåpentligvis bare to dager igjen her, før 5 netter på hotell, som forsikringsselskapet fikser, så håper d blir bra Jeg (Marianne) må hjem for å kommme meg etter operasjonen, så jeg er klar for videre reising med Transibirske til Kina i midten av Juni.

For dere som ikke vet, ble jeg operert forrige lørdag for akutt mageopplegg.. var helt for jævli vondt. Å den siste uka har egentlig vært et hælvete… men begynner å bli bra nå. Ligger på en privat klinikk helt nede ved sjøen like ved Port Louis (hovedstaden). Har eget rom med digg balkong, så sitter mye ute. Pluss nydelige solnedganger hver kveld.. (ja, Børre har gått fullstendig bananas med kamera!!!hihi!:) Å viktigst av alt… trådløst nett her så er på nett HELE tia…

For å unngå at Børre flyr på veggen av kjedsomhet har han fått utforska Port Louis et par dager, og dens parker, markeder, butikker osv. Og vært veldig flink å kjøpe pakkesanger til Marihøna..

Børre sitter nå å niiiiileser om Dubai å gleder seg vilt til alle duppedingser som er å få tak i der, innendørs skikjøring og ørkensafari.

Kickassreisa vår er IKKE over!!!! Bare en liten pause for Marianne sin del… SÅ fortsett å følg med!!!!!!!

Se vårt bildealbum fra Mauritius her..

Lagre

Legg inn en kommentar